Петков към ГЕРБ: Трудно е, ако вие управлявахте, нямаше да се справите

Опозицията се упражнявала в политически пиар
235
Петков към ГЕРБ: Трудно е, ако вие управлявахте, нямаше да се справите
Снимка: архив, БГНЕС

Премиерът Кирил Петков призна, че инфлацията идва основно от енергийните източници, но никой не може да повлияе на световната борса.

Още по темата
"Трудно е, но разбирам защо Борисов каза, че не е време за избори, защото вие нямаше да можете да се справите", обърна се той към депутатите от ГЕРБ.
 
"Упражнявате се на политически пиар от сутрин до вечер, което не ви прави чест, защото в момента трябва да сме обединени, а не да се замеряме с глупави пиарки", отсече той.

"Корупцията е изяждала доходите на българите през тези години и сега, когато трябва да се борим едновременно с корупционните схеми, с изчистването на батаците и с външната криза, ние правим най-доброто", увери той.

"Години след започването на строежа на магистрала „Хемус“ нея я няма, защото милиони, милиарди са предплатени на едни фирми, които са взели парите, но няма започнат строеж, нито дори разрешително за строеж, но има купени цветя за 10 милиона лева. В момента няма три моста над Дунав и Северна България е като в остров", коментира премиерът.

Петков посочи като успех на настоящата власт задържането на цените на тока и увеличението на доходите на най-бедните хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков използва думите на Борисов като справочна енциклопедия, за да се оправдава. Борисов им каза, че няма да се справят и сега Петков повтаря. Борисов каза, че идват тежки кризи и трябва да сме обединени. Петков повтаря същото, но преди изборите през април спомняте ли си каква жлъч се изсипваше върху ГЕРБ. Сега се сетили за обединение.
185
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков мачкай мафията и проруските проксита че съсипаха държавата Видов ден дойде вече няма да им се вържем на лъжите
184
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля,че ББ нямаше да допусне да останем без газ. Щеше да направи совалки до Турция и Унгария, може би и до М.Вебер. До Урсулата е безпредметно - тя се изживява като водач на ЕС както един прапрагерманец преди 76 години.
183
5
 
10
 
! Отговори
Нов преди 2 години
Имаше един министър ,който казваше"Е га ти държавата , щом и аз станах министър.Аз казвам "Е га ти дъжавата, че този кло ун е министър председател.Съжалявам , че гласувах за тези аматьори.
182
2
 
2
 
! Отговори
рибока преди 2 години
голямата промяна предстои
181
2
 
4
 
! Отговори
Batman преди 2 години
Тоя е като бившия президент росен, грам без да мислят и дрънкат без да мислят, ние сме с най високите цени в света няма държава като нашата страна ***.. абе богати сме и на олйо и та петрола пак газа да си го бършем много количество..
180
2
 
2
 
! Отговори
Герберски трол преди 2 години
До 199 и мак. Хе-хе, с такива коментари ли се опитвате да спасявате тези тотални некадърници? Ставате още по-жалки, защото те фактите и ситуацията са налице. И го виждаме и казваме не само ние.
179
6
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
ГЕРБ гласуваме за Борисов ЗНАЯТ МОГАТ Държавници Политици Демократи
178
3
 
13
 
! Отговори
ЛОШО ДЕТЕ БЕШЕ преди 2 години
МАЙКА МУ И БАЩА МУ - НЕ СЕ СПРАВИХА С ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕТЕТО СИ.....
177
6
 
15
 
! Отговори
Иван Вазов преди 2 години
Боко пред този е титан мисълта, изказа и краткия разказ!Пази Боже, сляпо харвардче да прогледа/ да стане премиер...
176
3
 
18
 
! Отговори
Позор и срам преди 2 години
Кирил с брат си Методий ни дадоха азбука и култура, Кирчо и Кокорчо ще ни вземат здравето!
175
0
 
16
 
! Отговори
Джулай ивнинг преди 2 години
Божкееее, слез и си прибери вересиите...Нашло, па зашло...Без думи. Всеки ден нови изцепки, простотии и откровени глупости.
174
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи кирчо ни освобждава от Русия,а всъщност ни прави още по-бедни,на ръба на оцеляването.----------------Оооох, Русия е, която ви прави истински бедни, ама сте твърде сляп да го проумеете! Само един поклонник на руския болшевизъм може да нарече тези които не мислят като него, тапири.
173
0
 
19
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
Хахахаха,чудя се защо ли този индивид всекидневно се излага и със своите изказвания доказва колко е кух и неадекватен.Ако управляваше ГЕРБ Ананиев щеше да върже бюджета,а Асенчо от финанси разбира колкото и от класическия балет.
172
22
 
5
 
! Отговори
мак преди 2 години
На т.лупа му беше лесно, само 1 криза му тровеше живота, с ковид. Сега пак му е лесно - криза гони криза, не се знае кое по-напред, а той само гледа, злорадства и грачи. Но пак иска власт.
171
0
 
19
 
! Отговори
Нашата политика преди 2 години
Смес от страх,нахалство и келепир!
170
2
 
17
 
! Отговори
Неволи на Кирчо преди 2 години
Кирчо, знаем че боли от Спецов - питай Кокорчо как се справя !
169
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Кюлчето е задействал троловете си под всяка новина ползвайки Севи приятелката на Каскета, за задействане на фабриката от ***
168
1
 
18
 
! Отговори
Лъжецът Петков преди 2 години
Кирчо открадна заделените за Хемус пари и сега плаче, че няма пари за строителство !
167
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой те пусна па тебе по допирателната? Не можеш да прекрачиш прага без жена си, ама нас ще управлява.